Blak JuJu

Zondag 09 juni, Palm Mainstage, 20u50

Blak Juju is een Belgische band gevormd in 2018 door Dirk Jans (drummer van de bekende Belgische bands De Mens en Brasseur) en Sibyl Jacob (voormalig zanger bij Moiano, DJ4T4, Buscemi).

Ze gaan al lang mee als het gaat om het schrijven van liedjes … ‘partners in crime’, zoals ze zeggen.

In 2016 ontmoette Sibyl Dirk Swartenbroekx. Ze kennen elkaar van een vroegere samenwerking (2003, zomertoer met Buscemi), maar sindsdien zijn ze een beetje het contact kwijt. Dus van deze mooie reünie werd een 3e Blak juju-lid geboren. Dirk Swartenbroekx, bekend van de band Buscemi, is een vaste waarde in het Belgische dj-landschap. Hij staat bekend om zijn eclectische en tropische dj-sets en werkt vaak met gastzangers en rappers als TD Rankin (Steve Emmanor Tunde), de ontbrekende schakel voor Blak Juju, die vaak reggae beats mixt en electro combineert met Jamaïcain-rap en zang in verschillende stijlen.

Ben Brunin kwam onlangs bij de band als bassist. Hij is bekend van verschillende geweldige bands (Brasseur, Isolde Lasoen, …).  Zijn bas is onmisbaar voor Blak Juju’s electro reggae-geluid, die een originele stijl van ‘dans’ belooft. Dat belooft…