Dé VIER-ing met Annelies Brosens – Cerys – Raf Walschaerts – Hans De Schepper

Zondag 20 mei - 12u00 - Kerkstage

Zet VIER klasbakken als Raf Walschaerts (Kommil Foo), Annelies Brosens (Laïs) en Cerys Meredith (Cerys) en Hans de Schepper samen in de kerk en laat ze hun goesting doen. Dat was het idee achter deze unieke samenwerking en dat is ook exact wat ze gaan doen. 

Annelies kennen we uiteraard allemaal van Laïs, een mooi stukje Kalmthoutse muziekgeschiedenis. Zuidafrikaans ontbijt is haar favoriet, haar eerste cd was er ééntje Tracy Chapman, lievelingsinstrument: de stem. Muzikale ambities? Bokes verdienen met met haar wondermooie stem én als het ff kan samenwerken met Emmylou Harris. 

‘Wat een vrouw’ denken wij dan spontaan, het is een grote eer om haar te mogen ontvangen op onze Straatfeesten… 

mtspace.be/laisfans/biografie/annelies 

 

Cerys Meredith is ook geen onbekende in Kalmthout. Naast haar functie bij de gemeente maakt ze op zowat alle podia mooie sier. Soms in het Nederlands, soms in het Engels. Dat krijg je met een tweetalige opvoeding. Soms kleine muziekjes, soms niet. Hangt er vanaf. Eén constante is de liefde voor de akoestische gitaar. Je kan er zoveel mee doen. 

vi.be/cerys 

 

Raf Walschaerts is 50% Kommilfoo. Het succesproject van hem met z’n broer, vriend en collega Mich. Na tal van theaterprogramma’s en enkele prestigieuze prijzen gaan beide heren ook graag een keer solo de baan op. 

Het is in deze hoedanigheid dat we ‘duivel doet al’ Raf mogen begroeten. Wie een kijkje neemt op zijn website zal te weten komen dat hij ‘onverschrokken, hilarisch, absurd en ontoereikend eerlijk’ de dames én jongeman zal vergezellen op onze gloednieuwe Kerkstage. 

rafwalschaerts.be 

 

Hans De Schepper. What ’s in a name? Hans is jaren de gedreven voortrekker van onze organisatie geweest. Zijn stempel is en blijft gedrukt op de Kalmthoutse Straatfeesten. Zo is oa de jaarlijkse portie Rock-a-billy aan hem te danken.

Maar daar laat hij het niet bij. Elders in dit programma overzicht kan u hem vinden met z’n project Tirette K’Tet, maar omdat hij nauw samenwerkt met Cerys, en bovendien een VIERing met 3 artiesten ook niet alles is, zal hij dus als 4e man onze Kerkstage vervolledigen…