Kevlar

Zondag 20 mei - 16u30 - Café Cornet

‘Stevige Stonerrock uit de Kempen met psychedelische invloeden’ lezen we op hun vi.be pagina… Weinig aan toe te voegen denken we dan. Alhoewel: 

Ons zomerterras kan sinds haar/zijn (aan u de keuze) ontstaan jaarlijks rekenen op een stevige portie gitaargeweld. En dat jullie daar niet vies van zijn is gebleken 

In 2013 zaten oude schoolkameraden Serge en Yannick van een lekker pintje te genieten in hun stamcafé JH Cahier De Brouillon in Hoogstraten. Tussen het tappen van bier en moppen door ging het over hun passie voor muziek en dat ze misschien toch eens die band moesten starten waar ze het al jaren over hadden. 

Ze sloegen aan het repeteren en sprokkelden hier en daar bandleden op, samen met Ignace en Rutger is de band eindelijk compleet. Vrij snel is de naam Kevlar uit de bus gevallen, passend bij het onstopbare karakter van de muziek die ze willen maken. Wisselend tussen genres als Blues, Hardrock, Metal en zelfs Hardcore, ontstaat de Sound van Kevlar.. 

Zoals Shakespeare in een nogal bekend werk schreef “What’s in a name?”, moeten we hem gelijkgeven… Kevlar gaat hard, met emotioneel geladen songs die de mensen meeslepen op een muzikale trip.  

http://www.kevlarbulletproof.com/