Omdat Het Kan Soundsystem ft. Shizzle le Sauvage

Zondag 09 juni, Palm Mainstage, 00u30

Omdat Het Kan Soundsystem speelde ettelijke jaren elke plaatselijke chiro – scouts – KSJ fuif plat. Stilaan werden de Noorderkempen te klein, en al snel kwam Brussel in het vizier. En zo geschiedde: één van de StuBru File Fuif poulains is geboren.

Van Samson & Gert tot Beyonce en terug naar Coone. Er is niets wat deze jonge hond niet door zijn eclectische mixer draait. Ook bekend van o.a. Kamping Kitsch Club, Gunther D’ s Grote Jump Mix, Totally Snow, Straatfeesten 2018 en talloze obscure jeugdhuizen.

Humo over zijn set op Rock Werchter: “De grootste zotternij en het wildste spektakel dat de Werchterse heide ooit gezien heeft!”

Shizzle le Sauvage wordt door sommigen het liefdeskind van het Gentse nachtleven genoemd, maar dat zou een understatement zijn. Dit is een allround entertainer die dol is op vinyl, dansende dames en een goede grap. Hij is ook één van de resident DJ’s van Studio Brussel en is te vinden op de mooiste Belgische festivalpodia zoals Polé Polé & Rock Werchter. Stijlen zijn van minder belang voor deze man, zolang het maar funky is als f * ck! Maak kennis met dit wildebeest van muziek, altijd klaar om een ​​geweldig feest te geven!

Het zal aanschuiven worden om een glimp op te vangen van deze 2 heren, een File Fuif lijkt ons dé manier om jullie leed te verzachten!