Festivalmenu

Foodtrucks

Na het succes van vorig jaar, konden we niet anders dan verder gaan. Maar liefst 9 foodtrucks zorgen voor een 4sterren menu waarover je nog lang zal napraten.

Heel het weekend – Festivalterrein

Madame Fourchette

De knalrode food truck met een mega vork op het dak is klaar om je te ontvangen. Speciaal voor straatfeesten gaat ze Zuid Amerikaans en prepareert de heetste salwa wraps, nacho’s, Taco’s, enz. In haar keuken : enkel verse producten, kookplezier én een gulle gastvrouw.

Om te watertanden!

Tati Mobiel

Een Turnhoutenaar met roots in Kalmthout, een felblauwe Lambro van 1967 en een prachtige Kees van der Westen espresso machine. Alle ingrediënten om Straatfeesten te doen geuren naar verse koffie.

In Bistro Tatí, de thuishaven van de koffiebranderij wisten ze al langer dat ze met hun zwarte goud naar buiten moesten komen. En hier zijn ze dan. Neem een latte, zoek je fijn een plekje in de zon en geniet van alle aroma’s die op je afkomen, van koffie, de muziek en het gezelschap. Heerlijk, toch?

De Buurvrouw

Beter een goeie buur, dan een verre vriend! En als die buurvrouw dan ook nog eens zulke lekkere koffies schenkt, dan besef je pas hoe hard je met je kont in de boter bent gevallen.

Laat je verleiden met een koffie en een koffiekletsje bij deze supersympathieke kempische buurvrouw. In een handomdraai zet ze je de lekkerste thee, verse koffie uit een familiebranderij, heerlijke chokomelk, je vraagt het maar.

Zet je erbij en drink er nog eentje; de dag is nog jong en de nacht wordt minstens zo gezellig!

Golden Fries

Een geurende, splinternieuwe, gouden ex-ambulance, zorgt voor een primeur op Straatfeesten!

Geen bijzaken hier… Hier draait het om de friet, in al zijn glorie. Goudgeel en typisch Belgisch!

OTTO – Pizza that moves

OTTO is zeker geen onbekende in het exotische Kalmthout. Deze pionier onder de foodtrucks maakt z’n pizza’s met huisbereid deeg en topping, verse garnituren van hoge kwaliteit. Gebakken in een steenoven. Van margherita tot pizza met truffelcreme/gandaham/ruccola en parmezaanse kaas of met spinazie/gerookte zalm/geitenkaas/spinazie , OTTO bakt ze bruin.

Copperdog

Foodtruck Copperdog is het resultaat van de creativiteit van Jurgen Keppens. Jurgen serveert in zijn opvallende, koperkleurige  Copperdog maar liefst 25 verschillende hautedogs die hij samenstelt met 7 verschillende worsten, 3 heerlijke broodjes en een 60-tal toppings. De worsten – een klassieke knakworst, kippenworst, Italiaanse worst, chorizo, merguez, varkensworst en vegetarische worst – worden allemaal gecreëerd door topslagers. Maar ook de broodjes – een softbun, hard broodje en meergranenbroodje – zijn kraakvers en perfect afgestemd op de worsten en toppings.

Zeg nooit meer zomaar hotdog tegen een hautedog van Copperdog!

’t Vanneke

’t Vanneke, in Retro-stijl. Hét puntje op de j van élk feestje!

Ijsjes en zoetigheden zijn de passie van Sanne, de sympathieke uitbaatster van de rood-wit gestipte retrocaravan. Laat je verleiden!

Fantastic Wheels

Fantastic Wheels, een gezellige en opvallende retrocaravan waarin de lekkerste Brusselse wafels en smeuïgste pannenkoeken worden gebakken, de zoetste suikerspinnen worden gedraaid en met liefde geserveerd. Gezelligheid, sfeer en misschien wel een vleugje romantiek troef rondom deze geluksbrenger onder de zoetigheden.

Als afsluiter van een heerlijke hoofdmaaltijd van de andere trucks. Of gewoon als overheerlijke tractatie voor jezelf.  Omdat je het verdient.

Street Bites

De best burgers in town komen dit jaar uit Limburg. Street Bites maakt voor jou wel 8 soorten Premium Burgers met garnituur naar ieders smaak: van spicy naar exotisch tot zelfs veggie.

U vraagt, zij bakken ze bruin!