Festivalmenu

tatimobiel

Tati Mobiel

Een Turnhoutenaar met roots in Kalmthout, een felblauwe Lambro van 1967 en een prachtige Kees van der Westen espresso machine. Alle ingrediënten om Straatfeesten te doen geuren naar verse koffie.

In Bistro Tatí, de thuishaven van de koffiebranderij wisten ze al langer dat ze met hun zwarte goud naar buiten moesten komen. En hier zijn ze dan. Neem een latte, zoek je fijn een plekje in de zon en geniet van alle aroma’s die op je afkomen, van koffie, de muziek en het gezelschap. Heerlijk, toch?

OTTO – Pizza that moves

OTTO is zeker geen onbekende in het exotische Kalmthout. Deze pionier onder de foodtrucks maakt z’n pizza’s met huisbereid deeg en topping, verse garnituren van hoge kwaliteit. Gebakken in een steenoven. Van margherita tot pizza met truffelcreme/gandaham/ruccola en parmezaanse kaas of met spinazie/gerookte zalm/geitenkaas/spinazie , OTTO bakt ze bruin.

otto
streetbites

Street Bites

De best burgers in town komen dit jaar uit Limburg. Street Bites maakt voor jou wel 8 soorten Premium Burgers met garnituur naar ieders smaak: van spicy naar exotisch tot zelfs veggie.

U vraagt, zij bakken ze bruin!

De Buurvrouw

Beter een goeie buur, dan een verre vriend! En als die buurvrouw dan ook nog eens zulke lekkere koffies schenkt, dan besef je pas hoe hard je met je kont in de boter bent gevallen.

Laat je verleiden met een koffie en een koffiekletsje bij deze supersympathieke kempische buurvrouw. In een handomdraai zet ze je de lekkerste thee, verse koffie uit een familiebranderij, heerlijke chokomelk, je vraagt het maar.

Zet je erbij en drink er nog eentje; de dag is nog jong en de nacht wordt minstens zo gezellig!

de-buurvrouw
vanneke

’t Vanneke

’t Vanneke, in Retro-stijl. Hét puntje op de j van élk feestje!

Ijsjes en zoetigheden zijn de passie van Sanne, de sympathieke uitbaatster van de rood-wit gestipte retrocaravan. Laat je verleiden!

Malle Balle

Malle Balle ontstond uit de creativiteit en restaurantervaring van zaakvoerder Els Heyvaerts. Een totaal nieuw marktconcept lanceren, vernieuwend en origineel, daar ging het om.

Heerlijke huisgemaakte meatballs, met unieke smaken en ingrediënten, zoals niemand ze ooit eerder proefde. Dat was het idee, en Malle Balle stond op de kaart.

Tot in de details wordt elk recept uitgekiend en getest, met vooral veel passie van de chef voor heerlijke smaken. Een echte nieuwe smaakervaring en gewoon fantastisch lekker!

malle balle
himalaya club

The Himalaya Club

Dit jaar gaan we Tibetaans. Je kan er niet alleen de lekkerste asiatische klassiekers als Spring rolls, Samosa’, Woks, enz proeven, ook steun je met je aankoop een goed doel in Tibet.

Smaakt extra lekker, niet?