Frequently Asked Questions

 • Nee, we beschikken helaas niet over een camping. Maar wel uit een uitgebreide vriendenkring op onze facebookpagina. Moest je willen afzakken met tent of caravan, zoeken we graag mee naar een gezellige plek in iemands tuin of dergelijke.

 • Op verschillende plaatsen, aan kassa’s of togen kan je gratis oordopjes verkrijgen.

 • Na het weekend posten we steeds een foto met de gevonden items. Je kan ze ook nadien, vanaf dinsdag, komen bekijken en /of ophalen in de Capel, naast de Bib, bij de gemeentelijke jeugddienst.

 • Goeie vraag.
  Kom je met de fiets, dan beschikken we over 2 grote fietsenparkings, vlakbij de inkompoorten van ons festival.
  Met de auto kan je terecht op:
  - Parking sportpark, gelegen aan de Heikantstraat 60
  - Parking Gitok2 : ter hoogte van Vogelenzangsraat 10
  - Parking gemeentelijk zwembad: ter hoogte van Kapellensteenweg 90
  - De omliggende straten.

 • Er lopen op het festival wel meer mensen met een camera rond. Onze Straatfeestenfotografen herken je aan hun perfecte Straatfeestenoutfit. Op onze Facebookpagina plaatsen deze enorm zelf-kritische fotografen een selectie van hun 100en foto’s die ze tijdens het weekend nemen. Normaal gezien sta jij er natuurlijk wel in al je pracht en praal op te shinen. Moest dit toch niet het geval zijn stuur ons dan gerust een berichtje via de Facebookpagina en misschien duikt die foto nog wel ergens op.

 • De Straatfeesten, spelen zich, zoals de naam het zelf zegt, af in de straten van het dorpscentrum van Kalmthout. Die straten zijn goed rolstoeltoegankelijk. Maar gezien het vele volk, is een snelle verplaatsing door de volksmassa vaak moeilijk.

  Aangepaste toiletten zijn voorzien in ons wc-dorp.

 • Onze talentscouts speuren overal rond naar band met de juiste Straatfeesten-Touch. Natuurlijk kan het wel dat we per ongeluk jouw band hebben gemist. Je mag ons steeds een mailtje met de nodige info, beeld- en geluidsmateriaal bezorgen via info@straatfeesten.com
  Eind februari sluiten we onze zoektocht af en puzzelen we een mooi programma in elkaar.

  LET WEL OP! We zijn NIET op zoek naar COVER-, MASH-UP- of TRIBUTEBANDS met een eerder commercieel repertoire. Niet omdat we twijfelen aan de kwaliteiten van die bands of muzikanten, verre van. Maar Dé Straatfeesten willen de focus leggen op het ontdekken van nieuw talent en hen kansen geven zich te tonen met eigen materiaal. Ook muziekstijlen die niet persé mainstream zijn, of plat gespeeld worden, krijgen bij ons kansen voor een breed publiek.

 • Waarschijnlijk bedoel je de jaarlijkse braderij , de Pinkstermarkt. Daarvoor kan u terecht via hun facebookpagina: PinkstermarktKalmthout
  Voor hete standjes vrezen we ook dat we niet direct de juiste plek voor handen hebben.

 • Straatfeesten Kalmthout voorziet enkele gebruiksaanwijzigen. We hopen dat je deze dan ook volgt! Lees ze hier.

 • Je kan ons altijd mailen via info@straatfeesten.com of een berichtje sturen via onze social media!