Vrijwilligers

Al 40 jaar is Straatfeesten een bekend begrip in Kalmthout en omstreken. Sinds enkele jaren hebben we van Straatfeesten ook een volledig gratis festival gemaakt. Zonder ticket kan je tijdens het Pinksterweekend 3 dagen fantastisch feesten onder de Kalmthoutse kerktoren. Dit lukt ons alleen omdat de hele organisatie van Straatfeesten bestaat uit vrijwilligers. Van de tappers achter de toog tot afficheplakkers, van kok in de backstage tot voorzitter, allemaal werken we mee om van Straatfeesten een vet feest te maken!

Met zo’n 150 vrijwilligers, veel energie, plezier en hard werken, zorgen wij er samen voor dat iedereen op Straatfeesten het naar zijn of haar zin heeft. En jouw helpende handen kunnen we ook gebruiken! We zijn op zoek naar tappers, bonnenverkopers, poortwachten, bandjesverkopers, medewerkers in de backstage, opruimers op maandag, ecoteam, enz. Inschrijven kan hier beneden.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Je komt terecht in een fijn team, een goede sfeer en je krijgt een blik achter de schermen van een driedaags volksfeest. Je krijgt van ons een mooi aantal drank- en eetbonnen, een exclusieve, leuke T-shirt, en immens veel dankbaarheid van crew en publiek.

WAT KAN JE ALLEMAAL DOEN?

Bonnen verkopen, tappen en mensen bedienen, poorten bewaken, meehelpen backstage, steunbandjes verkopen, met het ecoteam het terrein mee op orde houden, mee opruimen op maandag, ...

Ervaring is niet nodig voor deze taken, aan het begin van je shift krijg je van ons de nodige info om je taak tot een goed einde te brengen en tijdens de shift kan je onze hulp altijd inroepen.

ZIN GEKREGEN OM DEEL UIT TE MAKEN VAN ONS TOPTEAM? SCHRIJF JE ONLINE IN: Klikken maar!

Palm
Mieke Stevens
KDG
Callista
Kalmthout
Benga
Signway
Delex